Nieuws

21.04.2017
Henkel Adhesive Technologies Packaging and Consumer Goods Division announces Price Increase on Selective Adhesive Categories 

Dusseldorf, Germany - with immediate effect, or as existing contracts allow, Henkel is implementing a price increase for certain product groups of its Packaging and Consumer Goods Adhesive division. Increase amounts will vary based on technology.

  Meer
18.09.2014
Henkel neemt The Bergquist Company over 
  • Versterkt positie van Adhesive Technologies als wereldwijd marktleider
  • Versterkt positie in groeimarkten van de elektronicabranche
  • Vergroot aanwezigheid in belangrijke markten: Noord-Amerika, Azië-Pacific en Europa

Henkel tekent een overnameovereenkomst met The Bergquist Company, een bedrijf in handen van particuliere aandeelhouders en marktleider in warmtegeleidende- en -isolerende oplossingen voor de elektronicasector.

  Meer
Investering in start-up in beeldscherm specialist Vitriflex
28.05.2014
Henkel Adhesive Technologies blijft voorop lopen in innovatie 

Henkel Adhesives Technologies blijft vooroplopen in vernieuwing. Het meest recente resultaat is een gezamenlijke ontwikkelovereenkomst met het Amerikaanse Vitriflex, Inc.

  Meer
06.05.2014
25 innovaties in eerste kwartaal illustreren innovatieve beleid Henkel 

Omdat Henkel erkent dat je alleen door te innoveren een belangrijke marktspeler blijft, introduceerde het bedrijf in het eerste kwartaal van 2014 maar liefst 25 innovaties - in alle verschillende productcategorieën. Een goed voorbeeld van een Henkel-innovatie is het toevoegen van de ColdZyme-formule in het vertrouwde wasmiddelmerk Persil. ColdZyme is een innovatie gebaseerd op speciale enzymen die ervoor zorgen dat Persil al vanaf twintig graden schoon wast. Het vernieuwde wasmiddel zorgt hiermee niet alleen voor een frisse en schone was, maar ontlast, dankzij de lage was temperatuur, ook het milieu. En huishoudens besparen ook nog eens tot wel dertig euro per jaar op energiekosten.

  Meer