Industrie

Toepassingen van Henkel vind je in vele gefabriceerde objecten en kom je dagelijks tegen: in auto's, boeken en magazines, computers, vliegtuigen, koelkasten, gsm's, meubels, textiel, verpakkingen en nog zoveel meer.


Henkel is de wereldwijde marktleider in lijmen, dichtstoffen en functionele coatings. Hij voorziet vele producenten met geavanceerde producten en systeemoplossingen. Een doorgedreven klantenfocus, uitmuntende kwaliteit, streven naar innovatie en duurzame ontwikkeling liggen aan de basis van zijn succes. Henkel onderhoudt niet alleen een intensieve dialoog met zijn klanten, maar speelt ook een belangrijke rol in de permanente verbetering van industriële producten en productieprocessen. Eén van de fundamentele troeven van Henkel is zijn geografische aanwezigheid: door zijn consistent globaal netwerk kan deze onderneming wereldwijd overal dezelfde hoge standaard aanbieden op het vlak van onderzoek, productontwikkeling, testen van toepassingen en sales support.

Markten Applicatietechnologieën Brands

Wij voorzien oplossingen voor heel wat verschillende markten - ontdek wat wij voor uw business kunnen betekenen.

Zoek de toepassing waarin u geïnteresseerd bent om meer informatie te krijgen over onze activiteiten en oplossingen op dat vlak.

De krachtige Henkel-merken betekenen zoveel meer dan alleen maar producten.


Dienst & Advies
Contact Customer Service Industrial