Verpakking & papier

Sinds de introductie van merkproducten en de opkomst van zelfbedieningssupermarkten kent de verpakkingsindustrie steeds meer succes. De aangewende technologieën veranderen en evolueren constant – een proces waarbij Henkel een belangrijke rol speelt. Hedendaagse productverpakkingen hebben uiteraard een dubbele functie: de inhoud beschermen en het product verkopen. Kleefstoffenexperts van Henkel leveren de oplossingen die nodig zijn om de ideeën van verpakkingsontwerpers in produceerbare verpakkingen te kunnen omzetten.

Boekbinden / Grafische kunsten
Hoe transformeert u drie kilogram papier in een mooie, stevige catalogus van 1.400 pagina’s? U heeft gewoon een paar gram kleefstof nodig. Dit is maar een van de vele oplossingen uit een uitgebreid assortiment.

meer...

Container Labeling
De kleren maken de man, labels maken het merk. Het productsucces hangt ook af van een andere factor – een flinterdun laagje kleefstof van Henkel, zodat aantrekkelijke labels perfect blijven hangen.

meer...

Enveloppen
Waardoor wordt een vel papier een erg functionele enveloppe? Een paar gram kleefstof. De speciale kleefstoffen van Henkel lijmen perfect de meest gevarieerde papiersoorten en films. Wat u ook wenst te lijmen, we hebben de knowhow voor de meeste optimale adhesie in elke productieomgeving.

meer...

Film- & tapeconversie
Als marktleider heeft Henkel een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als fabrikant van kleefstoffen op basis van oplosmiddelen en rubber en acryl kleefstoffen voor een reeks gespecialiseerde filmlamineringen.

meer...

Flexibele verpakking
Lichte en flexibele verpakkingen zijn onmogelijk zonder laminaat. Ze combineren de gewenste eigenschappen van verschillende materialen zoals papier en kunststof of aluminiumfolie.

meer...

Karton en kartonnen dozen/End of Line
Blootgesteld aan zowat alles, van de brandende woestijnzon tot de vrieskoude op de polen, kleefstoffen moeten altijd goed presteren ongeacht de klimatologische omstandigheden; gekleefde verpakkingen moeten bestand zijn tegen allerhande soorten stress voor ze door de consumenten worden geopend.

meer...

Papierconversie
Henkel biedt de papierconversie-industrie een volledig assortiment kleefstoffen. Door onze expertise op het gebied van grondstoffen en onze uitgebreide samenwerking met machineproducenten kunnen we gesofisticeerde technologieën en marktgerichte kleefstofsystemen ontwikkelen.

meer...

Stoffen & Handdoeken
Waardoor wordt een vel papier een erg functionele tissue? Een paar gram kleefstof. De speciale kleefstoffen van Henkel zijn geschikt voor de meest gevarieerde toepassingen in de tissue-industrie Wat u ook wenst te verlijmen, we hebben de knowhow voor de meeste optimale adhesie in elke productieomgeving.

meer...

Tapes & labels
Tapes, labels en zelfklevende coatings worden gebruikt in duizenden zichtbare en onzichtbare toepassingen. In de markten van performante industriële toepassingen en toepassingen van snel bewegende consumentengoederen zijn de eisen die aan de kleefstof worden gesteld van het grootste belang.

meer...

Contact Customer Service Industrial